Den bedste hundetræning

For 10½ år siden købte jeg min første jagthund; Fiona, som er en sort Labrador Retriever. Jeg vidste fra starten, at jeg ville give min hund den bedste træning, med de bedste udfordringer for hund og hundefører. 

Fiona og Jan til hundetræning

Jeg kontaktede Bent Hadler, og startede på et hvalpehold en kold januar dag med min bare 4 md. gamle hundehvalp. Derefter fulgte mange gode træningstimer med opgaver i sværhedsgrader der altid har passet perfekt til hund og hundefører.  Efter hver træningslektion var der gruppesamling med opsang, om hvad der har været godt og skidt, og hvad der bestemt kan arbejdes med til næste træningslektion ☺. 

Træningsområderne har været forskellige steder og i skiftende terræner på land og ved vand, der er blevet trænet med skud, hentet vildt, lavet prøver og konkurrencer. 

Jeg har fulgt træningen hos Bent Hadler gennem 9½ år og kan på det varmeste anbefale at træne sin hund der ☺. 

 Mvh. Jane Sommer, Hvidovre