Hundetræning

Desværre er der stadig mange hundeejere der ikke får den fulde glæde og udbytte af deres hund.

Trækken i snoren, udebliver når man kalder og mange andre ubehagelige oplevelser er hverdag for mange, og ikke kun ejeren selv, men også alle andre i omgivelser bliver berørt når en hund ikke er lydig.

Selv ganske få og simple træninger, kan både hund og fører få glæde af resten af hundens levetid.

Både familiehunde, brugshunde og ikke mindst jagthunde, har behov for at ”gå i skole” og lære simple men meget vigtige regler i samarbejdet. Ved at give hunden denne mulighed for at blive dygtigere, afhjælper man, samt forhindrer fremtidige ulykker i forholdet. Da vi også har fokus på førerfejl, vil i som et ”team” begge få fordele af træning.

10 minutter hver dag er nok

Bare 2 x 10 minutter hver dag, er nok til at træne en hund. Sammen med nogle lektioner og gode råd hos en hundetræner, der også giver den enkelte fører og hund opgaver for hjemmetræning, kan man få en glad hund.

Deltag på et af vores mange forløb der er målrettet til netop den type hundehold du har. uanset om det er en familiehund, brugshund eller jagthund vil kunne finde netop det der skal til i vore træningsmoduler.

Hvilken hundetræning skal jeg vælge?

Vi tilbyder en række forskellige hold som du kan tilmelde dig. Du kan også vælge enetimer hvor der er fuld fokus på dig og din hund.

Er du i tvivl om hvilket hold der passer bedst til dig, så er du velkommen til at kontakte os.