Hvalpetræning

Pædagoger siger at den første dag i et barns liv er den vigtigste, den anden den næst vigtigste og så fremdeles. På samme måde er det med hvalpe.

Opdrætteren har sikkert gjort en stor indsats med at præge hvalpen, nogle gør mere ud af det end andre, men som udgangspunkt så er de første 8 uger jo lidt uden for din indflydelse.

Mange opdrættere laver forskellige udfordringer for hvalpene så de ikke er fremmede overfor lyde, underlag og bevægelse.

Når hvalpen så kommer hjem til det nye hjem, så er alting nyt og anderledes – og sikkert også lidt utrygt de første dage og uger.

Det er derfor vigtigt at forstå at små hvalpe IKKE skal trænes i traditionel forstand, men have tingene leget ind, og have lagt fremtidens regler i omgang med fører og familien.

Man taler om hvalpemotivation – vi kalder det Hvalpeskolen, og det er her vi sammen med fører bearbejder de mange ting der skal tages stilling til.

Hvad må vores dejlige hvalp?

Må hunden komme i sofaen? Må den springe op? Må den sove i sengen? Skal den have godbidder ved spisebordet? Må hunden styrte ud ad døren straks døren åbnes? Hvem skal lufte hunden?

Spørgsmålene er mange, og det er vigtigt af få aftalt det hele i de første dage og uger. Husk at den lille hvalp er nuttet og lækker – men f.eks. en labrador fylder noget mere i sengen i udvokset størrelse.

Det er noget af det vi arbejder med på Hvalpeskolen, så de enkelte får samlet lidt viden til at danne fremtidens rammer.

Det hunden må i dag, det må den resten af livet

… og det den ikke må i dag, må den ikke resten af livet!
Hvalpetræning er en blanding af enetimer for optimal tilpasning til den enkelte og hold, hvor hvalpene får lejlighed til at møde andre hunde under kontrollerede forhold.
Læs mere og tilmeld dig på oversigten.

Tilmelding til hvalpetræning

Praktisk information

Dag: Torsdage
Tid: Kl. Se de enkelte holddatoer
Sted: Endeslev, 4652 Hårlev
Pris: NETOP NU – Jubilæumspris kun kr. 750,00
Beskrivelse: Indslusningshold til de øvrige hold uanset om det er en familie- eller jagthund, og adgangsgivende til senere træningshold. Der arbejdes med social samvær, kontakt, sit, indkald og godbidstræning. 5 x træninger. Masser af hjemmeopgaver.

OBS træningsdatoer er:

Holdstart 11/7 er fuldtegnet

Holdstart 8/8 med træninger 8/8, 15/8, 22/8, 5/9, 12/9

Har du spørgsmål kan du kontakte mig på:
Email: bent@hundetraeneren.dk
Tlf.: +45 41 11 10 26.