Jagthundetræning

Uanset om du har en stående, stødende, apporterende eller ikke, så skal dens færdigheder trænes og tilpasses den specielle opgave din hund skal udføre.

Der er jo stor forskel på adfærden af en stående hund der arbejder for dig som fører på de åbne marker, eller den dygtige apportør der skal sidde og vente på en fugl der falder på en selskabsjagt.

Specialtræning til alle discipliner

Med respekt for de mange forskelligheder, har vi mulighed for at tilbyde dig flere træninger der matcher netop din hund og race. Hundetræneren.dk råder over en lang række af specialister der kan tage de racespecifikke træninger, ligesom vi kan træne sammen med andre til de mere generelle ting som lydighed og apportering.

Vi har specialtræning til stort set alle discipliner herunder; Spor og slæb, dirigering, områdesøg, vandarbejde, steadyness og meget mere.

Med vores specielle hold for Labrador Retrievere (Formel 1 og standard) som for Spaniels (FT og standard) er træningen tilpasset den træning disse specielle racer har brug for at kunne klare sig i hhv. RJK samt FT Spaniel klubben.

Vores hold for jagthunde

Tilmelding til jagthundetræning

Praktisk information

Lydighed og apportering – jagthunde

Dag: TILMELDING IKKE MULIG
Tid: Kl. 09:30
Sted: Endeslev.
Pris: Kr.900,-
Beskrivelse: Jagtlydighed herunder stoplydighed. Der trænes hen imod prøveniveau. Hunde fra Lydighed II starter apportering med fordel her. Deltagelse i hvalpemotivation er en forudsætning for optagelse på dette hold. 5 x træninger.

Har du spørgsmål kan du kontakte mig på:
Email: bent@hundetraeneren.dk
Tlf.: +45 41 11 10 26.