Jagthundetræning

Uanset om du har en stående, stødende, apporterende eller ikke, så skal dens færdigheder trænes og tilpasses den specielle opgave din hund skal udføre.

Der er jo stor forskel på adfærden af en stående hund der arbejder for dig som fører på de åbne marker, eller den dygtige apportør der skal sidde og vente på en fugl der falder på en selskabsjagt.

Specialtræning til alle discipliner

Med respekt for de mange forskelligheder, har vi mulighed for at tilbyde dig flere træninger der matcher netop din hund og race. Hundetræneren.dk råder over en lang række af specialister der kan tage de racespecifikke træninger, ligesom vi kan træne sammen med andre til de mere generelle ting som lydighed og apportering.

Vi har specialtræning til stort set alle discipliner herunder; Spor og slæb, dirigering, områdesøg, vandarbejde, steadyness og meget mere.

Med vores specielle hold for Labrador Retrievere (Formel 1 og standard) som for Spaniels (FT og standard) er træningen tilpasset den træning disse specielle racer har brug for at kunne klare sig i hhv. RJK samt FT Spaniel klubben.

Vores hold for jagthunde

Tilmelding til jagthundetræning

Praktisk information

Lydighed og apportering – jagthunde

Dag: Torsdage
Tid:  17:00)
Sted: Bliver oplyst ved tilmelding (vi skifter terræn løbende)
Pris: Kr. 1.200,-
Beskrivelse: Apportering på passende niveauer. Det forudsættes at lydighed herunder stoplydighed samt basis dirigeringer er på plads. Der trænes hen imod prøveniveau. Hunde fra Lydighed II starter apportering med fordel her.  6 x træninger. Der springes enkelte torsdage over, datoer oplyses.

Hvis aftenlyset bliver en udfordring overvejes at flytte holdet til lørdage!

Har du spørgsmål kan du kontakte mig på:
Email: bent@hundetraeneren.dk
Tlf.: +45 41 11 10 26.